Online psihijatar

Usluge psihijatra putem interneta

Online usluge

Online psihoterapija, specijalistički pregled psihijatra, savetovanje i konsultacije.

Informacije i pojašnjenja o psihičkim smetnjama, mentalnom zdravlju, mogućnostima lečenja, psihoterapiji, prirodi mentalnih poremećaja, lekovima (neželjeni efekti, dužina sprovođenja terapije, način uvođenja ili obustave leka), drugo mišljenje o vašem psihičkom stanju i načinu lečenja tzv. second opinion itd.

Sve usluge online psihijatra su dostupne i na engleskom jeziku.

ONLINE PSIHOTERAPIJA SA PSIHIJATROM

Online psihoterapija, savetovanje i konsultacije, specijalistički pregled i druge usluge psihijatra se pružaju kroz online seanse u trajanju od 45 minuta, a obavljaju se putem Skype-a ili Facebook Messenger-a. Razgovor se sprovodi u video, audio ili chat modu, prema vašem izboru. Tehnički preduslovi za online savetovanje su internet veza i neki od uređaja kao što su laptop, mobilni telefon, tablet ili računar sa mikrofonom ili kamerom.

Cene usluga

Online usluge se mogu platiti uplatom na dinarski tekući račun. Klijenti iz inostranstva mogu platiti i putem Paypal, Western Union ili Ria servisa. Uplate se vrše unapred, nakon dogovora o terminu.

Cena online termina sa psihijatrom u trajanju od 45 minuta iznosi 4000 dinara. Za klijente iz inostranstva cena je 40€.

Cena termina u lekarskoj ordinaciji iznosi 4000 dinara. Za više detalja posetite sajt ordinacija MODERNA.

Usluge u ordinaciji

Sve navedene usluge su dostupne i uživo u prostorijama lekarske ordinacije Moderna u Nišu. Termin u ordinaciji se može zakazati putem kontakt formulara na stranici za kontakt.

Ordinacija Moderna

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti psihijatrije Moderna se nalazi u Nišu na adresi Rasadnik 3A/4, I sprat. Osnivač i vlasnik ordinacije je dr Ivan Mladenović, specijalista psihijatar.

Panični poremećaj

Panični poremećaj karakterišu spontani panični napadi koji se ponavljaju i intenzivan strah od narednih paničnih napada u periodima izmedju napada.

O stresu

Stres je reakcija na nepovoljne faktore okoline. Izvorno značenje reči stres je naprezanje, napetost, pritisak, pa govorimo o stanju povećanog opterećenja ličnosti.

Depresija

Depresija se smatra jednim od najvećih zdravstvenih problema današnjice. Reč je o najčešćem mentalnom poremećaju u opštoj populaciji od koga boluje 4% ljudi.