Online psihijatar

Usluge psihijatra putem interneta

Online usluge

Online psihoterapija, pregled i mišljenje specijaliste psihijatra, savetovanje i konsultacije.

Informacije i pojašnjenja o psihičkim smetnjama, mentalnom zdravlju, mogućnostima lečenja, psihoterapiji, prirodi mentalnih poremećaja, lekovima (neželjeni efekti, dužina sprovođenja terapije, način uvođenja ili obustave leka), drugo mišljenje o vašem psihičkom stanju i načinu lečenja tzv. second opinion itd.

Sve usluge online psihijatra su dostupne i na engleskom jeziku.

ONLINE PSIHOTERAPIJA

Online psihoterapija, konsultacije, pregled i druge usluge se pružaju kroz online seanse u trajanju od 45 minuta, a obavljaju se putem Skype-a ili Facebook Messenger-a. Razgovor se sprovodi sa ili bez kamere, odnosno u video, audio ili chat modu, prema vašem izboru. Tehnički preduslovi za online savetovanje su internet veza i neki od uređaja kao što su laptop, mobilni telefon, tablet ili računar sa mikrofonom ili kamerom.

Cene usluga

Online usluge se mogu platiti uplatom na dinarski tekući račun. Klijenti iz inostranstva mogu platiti putem Paypal, MoneyGram, Ria, Western Union servisa ili uplatom na devizni račun (IBAN i SWIFT instrukcije). Uplate se vrše najkasnije 24h pre zakazanog online termina.

Cena online termina u trajanju od 45 minuta iznosi 3000 dinara. Za klijente iz inostranstva cena je 30€.

Panični poremećaj

Panični poremećaj karakterišu spontani panični napadi koji se ponavljaju i intenzivan strah od narednih paničnih napada u periodima izmedju napada.

O stresu

Stres je reakcija na nepovoljne faktore okoline. Izvorno značenje reči stres je naprezanje, napetost, pritisak, pa govorimo o stanju povećanog opterećenja ličnosti.

Depresija

Depresija se smatra jednim od najvećih zdravstvenih problema današnjice. Reč je o najčešćem mentalnom poremećaju u opštoj populaciji od koga boluje 4% ljudi.